Simone ponovo provocira Ronalda, ali ovaj put brutalno

Čeka se odgovor igrača Real Madrida

Simone ponovo provocira Ronalda, ali ovaj put brutalno

E. Čaušević

Trener Atletico Madrida, Diego Simeone, nije bio baš raspoložen nakon jučerašnje pobjede njegove ekipe protiv Betisa.

Atletico Madrid na domaćem terenu slavio je sa minimalnih 1:0, ali dosta teže nego što se to očekivalo. Nakon utakmice na Vicente Calderonu Simeone je održao press konferenciju na kojoj se vidjelo da nije previše zadovoljan igrom svoje ekipe.

Argentinski stručnjak kazao je da je ovo bila jedna od lošijih utakmica u sezoni njegove ekipe, ali da je na kraju najvažnije da su osvojili nova tri boda. Jedan od španskih novinara pitao ga je kako može biti zadovoljan pored loše igre, a on je dobio odgovor koji je protumačen kao provociranje Cristiana Ronalda.

"Pa rezultat je najvažnija stvar, na kraju niko ne brine o tome kako ste igrali. Ako neko sumnja u to i ne misli da je tako neka ide gledati dodjelo Zlatne lopte", rekao je Simeone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da Simeone nije baš fan Ronalda, a prije nekoliko sedmica izjavio je da je Lionel Messi bolji od Ronalda, Balea i Benzeme zajedno. Sada se čeka odgovor portugalskog igrača koji će sigurno biti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi