Sinoć je izbacio City, a danas dobio još bolju vijest
Foto: EPA

Mbappeov san se ostvario

Sinoć je izbacio City, a danas dobio još bolju vijest

Mladi napadač Monaca Kylian Mbappe proživljava najbolje dane u svom životu.

Nakon što je sinoć postigao prvi gol u pobjedi Monaca nad Cityjem (3:1) i tako dao doprinos plasmanu svog kluba u četvrtfinale Lige prvaka, Mbappe je danas saznao još bolju vijest - pozvan je u reprezentaciju Francuske.

Iako je tek nedavno napunio 18 godina, Mbappe je po mišljenju selektora Deschampsa već dorastao izazovu koji predstavlja igranje za A selekciju Trikolora, za koju će možda debitovati već na utakmicama protiv Luksemburga i Španije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Mbappe je ove sezone postigao 17 golova uz 10 asistencija, a sigurno je da se neće na tome zaustaviti.

Ovaj fantastični napadač, kojeg zovu 'novi Henry', na ljeto će biti veoma tražen s obzirom da su interes za njega pokazali najveći evropski klubovi, najviše iz Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti