Sirigu: PSG me želio otjerati
FOTO: EPA

Tvrdi italijanski golman

Sirigu: PSG me želio otjerati

Italijanski golman Salvatore Sirigu kazao je da se Paris Saint-Germain pokušao na zimu riješiti njegovih usluga. 

Sirigu ove sezone nije u ozbiljnim planovima trenera Paris Saint-Germaina i u prvenstvu je između stativa stajao u samo tri utakmice, a Kevina Trappa koji je "jedinica" ne smatra zdravom konkurencijom. 

"Paris Saint-Germain me želio otjerati. Nisam imao zdravu konkurenciju sa Trappom, bio sam razočaran. Problem nije bilo moje neigranje već to što niko nije ni razmatrao da li bi trebalo da igram. Ne želim da imam sličnu sljedeću sezonu, ali još uvijek imam dvije godine ugovora", izjavio je Sirigu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na Park prinčeva iskusni Sirigu je dospio 2011. godine iz Palerma. Tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Anconu i Cremonese.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi