Širokobriježani pozivaju na oprez

Uoči revaš susreta u Kazahstanu

Širokobriježani pozivaju na oprez

A. Beganović

Danas će bosanskohercegovački klubovi odigrati revaš susrete 1. pretkola Evropa lige, a uoči isti najbolji rezultat ima Široki Brijeg koji je u Kazahstan na gostovanje kod Ordabasija otputovao sa prednošću od dva gola.

Ipak i pored toga u redovima Širokog Brijega su oprezni i svjesni su da posao još nije završen.

"Siguran sam da će biti jako zahtjevna i teška utakmica. Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice, no nemamo zagarantiran prolaz. Morat ćemo se dobro namučiti. U procesu smo stvaranja i trebamo biti oprezni.", uoči revanš susreta je istakao trener Širokog Brijega, Goran Sablić.

I fudbaleri Širokog Brijega, Josip Ćorić i Luka Begonja pozivaju na oprez.

"Cijela ekipa je odigrala jako dobar susret. Zadovoljni smo i imamo dobar rezultat pred revanš, no tamo će biti skroz druga utakmica", istakao je Ćorić, dok je Begonja dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ostvarili smo dobar rezultat ali i nezgodan. Trebamo se dobro pripremiti i dati svoj maksimum. Oni su nezgodna ekipa koja je je opasna iz prekida."

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi