Sitnica iznervirala Džeku, Kolarova pogotovo!

Konfuzna situacija prije utakmice

Sitnica iznervirala Džeku, Kolarova pogotovo!

Roma je jučer u Firenci savladala Fiorentinu rezultatom 4:2 i time poručila da nije, niti će odustati od borbe za titulu prvaka Italije u ovoj sezoni.

Ekipa Rome je izgledala organizovano na terenu, ali to se definitivno ne može reći za timsko fotografisanje koje se pretvorilo u pravi cirkus i to najviše zahvaljujući Florenziju, pa i Gersonu.

Desetorica fudbalera Rome poredala su se kako bi se uslikali, a kapiten je malo zakasnio i potom prouzrokovao konfuziju kada im se pridružio. Igrači su shvatili da ih je previše u gornjem redu, pa je Gerson odlučio da pređe u donji rer prilikom čega se malo zbunio.

Dok je Brazilac zauzimao čučeći položaj, Aleksandru Kolarovu je 'prekipjelo', istog trenutka je ustao i jedva dočekao da se udalji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I dok je Kolarov sve vrijeme bio smrtno ozbiljan i hladnokrvan, po čemu je i nadaleko poznat, Džeki je sva ta konfuzija u početku bila smiješna, ali je i njega na kraju smorila pa je samo odmahnuo rukama.

Detalj prije početka utakmice osvanuo je i na zvaničnoj stranici Rome uz opis: "Džekina reakcija..."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi