Situacija oko Kolašinca zbunila engleske medije

Da li je povrijeđen?

Situacija oko Kolašinca zbunila engleske medije

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u gostima savladala Estoniju sa 2:1 i tako se pobjedom oprostila od kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi nisu uspjeli da se plasiraju na Mundijal koji se narednog ljeta igra u Rusiji, ali ni da se domognu baraža. Izabranici Mehmeda Baždarevića u meču bez rezultatskog značaja savladali su u Talinu selekciju Estonije sa 2:1, a junak pobjede bio je Izet Hajrović koji je postigao oba gola.

Baždarević je dosta kombinovao sastav, te je napravio čak osam izmjena u odnosu na susret s Belgijom. Starter sinoć bio je Sead Kolašinac koji je odigrao prvo poluvrijeme, a nakon toga umjesto njega na terenu je bio Đumić. 

Ova izmjena zbunila je navijače Arsenala, ali i engleske medije koji ne znaju da li je Kolašinac izašao zbog povrede ili je to bila samo taktička zamjena. Engleski Mirror prenosi danas da bi ovo mogao biti problem za Wengera pred meč sa Watfordom jer je ostao bez Shkodrana Mustafija koji je zadobio povredu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Baždarevićeva izmjena je unijela nemir među Topnike, a posebno engleske medije koji nikako da otkriju da li je Kolašinac povrijeđen ili nije. S obzirom da bh. selektor nije nakon meča spominjao da je bilo nekih povreda tako u Arsenalu, ali i engleskim medijima mogu odahnuti jer Kolašinac prema svemu sudeći nije zadobio nikakvu povredu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi