Sjajan lob Leonarda protiv Radnika

Brazilac pogodio za 2:0

Sjajan lob Leonarda protiv Radnika

D. Vejo

Prijateljski susret između beogradskog Partizana i Radnika iz Bijeljine pripao je crno-bijelima, koji su slavili sa 2:0 (1:0).

U dosta mirnoj atmosferi pred praznim tribinama, veći kvalitet pokazali su Beograđani iako su i Bijeljinci imali svoje šanse.

Prvi pogodak dijelo je novajlije u redovima tima iz Humske, Tawambe koji mrežu Radnika trese u 34. minuti susreta, te tako postavlja rezultat prvog poluvremena.

Ipak, individualni kvalitet i nonšalantnost u šutu Brazilca Leonarda iz 59. minute susreta zapečatilo je sudbinu Nebojši Miloševiću i njegovim izabranicima u Beogradu.

Maestralan lob udarac izveo je napadač crno-bijelih za pobjedu od 2:0, a kako je to izgledalo pogledajte u videu (0:32).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije