Sjajan prodor i asistencija Višće u remiju Basaksehira

Turska liga, 13. kolo:

Sjajan prodor i asistencija Višće u remiju Basaksehira

Sivasspor i Basaksehir danas su podijelili bodove u okviru 13. kola turske Superlige, a konačan rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 2:2. 

Prvi gol na utakmici viđen je već u trećoj minuti susreta. Basaksehiru je nakon asistencije Ucara vodstvo donio Ayhan, da bi u 17. minuti za izjednačenje domaćih pogodio Simsek. 

Do kraja poluvremena, tačnije u 44. minuti, Sivasspor je uspio preokrenuti rezultat zahvaljujući Chahechouhe, a onda je u 61. minuti Višća nakon prodora sjajno asistirao Batdalu za konačnih 2:2.

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća pružio je sjajnu partiju za svoj Basaksehir u ovo mu je ujedno druga asistencija u turskom prvenstvu. Na svom kontu ima i šest golova. 

Turska Superliga, 13. kolo:

Sivasspor - Basaksehir 2:2

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.