Sjajna gesta Huddersfielda prema najvjernijim navijačima
Foto: EPA

Pristupačne sezonske ulaznice za narednu sezonu Premier lige

Sjajna gesta Huddersfielda prema najvjernijim navijačima

Ekipa Huddersfield Towna je nakon boljeg izvođenja penala savladala Reading u finalu play-offa za ulazak u Premier ligu, pa će od naredne sezone nastupati u najeltinijem rangu engleskog fudbala.

Huddersfield je započeo sezonu sa skromnim planovima. Njihov prvi cilj je bio izbjeći ispadanje iz Championshipa, ali je ova ekipa pod sjajnim vodstvom trenera Davida Wagnera uspjela premašiti sva očekivanja i na Wembleyju izboriti ulazak u Premier ligu.

A čelnici ovog kluba su se, nakon velikog uspjeha, odlučili na zaista sjajan gest. Klub će, naime, nagraditi svoje najvjernije navijače, pa će tako svi oni koji su od 2009. godine, ili od ranije, vlasnici sezonskih ulaznica, sezonsku kartu za narednu sezonu Premier lige moći kupiti za samo 100 funti.

Kada se sve izračuna, navijače Huddersfielda će ulaz na jednu domaću utakmicu koštati nešto više od pet funti, tačnije 5.26 funit, što je za prilike u Premier ligi svakako prava "bagatela".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi