Sjajna reakcija Suareza i ekipe na Mascheranov prvijenac
Foto: Screenshot

Oduševljenje na klupi Barcelone

Sjajna reakcija Suareza i ekipe na Mascheranov prvijenac

Javier Mascherano je u visokoj pobjedi protiv Osasune upisao svoj prvi pogodak u deresu Barcelone.

Nakon 319 odigranih susreta za katalonski klub, Argentinac je sinoć, sa bijele tačke, postigao svoj prvijenac za Barcelonu.

Nakon Mascheranovog gola na klupi Barcelone je nastupilo pravo oduševljenje, a prednjačio je Luis Suarez koji je očigledno bio presretan zbog svog klupskog kolege.

Barcelona je slavila ubjedljivu pobjedu rezultatom 7:1, protiv Osasune koja se nalazi na samom dnu La Lige. A pošto nakon dosuđenog jedanaesterca za katalonski klub, na terenu nije bilo Messija, Neymara i Suareza, upravo se Mascherano odlučio na izvođenje najstrožije kazne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je odlično izveo penal, ali je osim njegovog gola, pažnju privukla i reakcija Suareza i klupe Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi