Sjećate li se Bartolovića? Preuzima klub u kojem je legenda

Smiješi mu se novi posao

Sjećate li se Bartolovića? Preuzima klub u kojem je legenda

Bivši bh. reprezentativac Mladen Bartolović blizu je preuzimanja kormila Cibalije, javljaju mediji iz susjedstva. 

Prvoligaš iz Vinkovaca je smijenio trenera Petera Paculta koji je za vrijeme boravka u klubu osvojio svega jedan bod, a dok traje potraga za njegovim nasljednikom, špekuliše se da će na užarenu stolicu sjesti Mladen Bartolović.

U klubu su istaknuli da im je sada potreban neko mlađi ko može prihvatiti da ispadne, da mu to ne šteti imidžu, a taj neko bi, prema izvorima iz Vinkovaca, trebao biti Bartolović koji uživa veliki ugled među navijačima Cibalije. 

Bartolović se nakon okončanja fudbalske karijere okrenuo trenerskom poslu. Najprije je radio u omladinskom pogonu Cibalije, da bi ljetos prvo seniorsko iskustvo sticao u niželigašu NK Bedem Ivankovo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovaj rođeni Zavidovičanin je u svojoj karijeri, između ostalih, nastupao za Dinamo, Hajduk, Segestu, Saabrucken (Njemačka) i Foolad (Iran). U dresu sa državnim grbom je odigrao ukupno 17 utakmica uz jedan postignuti gol. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi