Sjećate li se Belozoglua? Golman Brage se sigurno sjetio
Foto: Screenshot

Fantastičan gol iskusnog Turčina

Sjećate li se Belozoglua? Golman Brage se sigurno sjetio

U Portugalu se trenutno igra utakmica drugog kola grupne faze Lige Evrope između Brage i turskog Bašakšehira, a rezultat je 1:1.

Braga je došla do vodstva u 26. minuti nakon gola Hassana, ali su gosti vrlo brzo uspjeli stići do izjednačenja.

Glavni arbitar je dosudio slobodan udarac za Bašakšehir na nešto više od 20 metara od gola Brage. Loptu je namjestio iskusni 37-godišnji Emre Belozoglu, a potom uputio pravu bombu. Golman gostuju je bio nemoćan, a lopta se od prečke odbila u mrežu.

Emrea Belozoglua većina pamti iz dana u Interu i Newcastleu, a ovaj sjajni veznjak je nastupao još i za Galatasaray, Fenerbahče i Atletico Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi