Sjećate li se Jeffrena? Pronašao je novi klub

Potpisao za Grasshopper

Sjećate li se Jeffrena? Pronašao je novi klub

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, Jeffren Suarez, ponovo je pronašao novi angažman.

Jeffren je nekada bio velika nada Barcelone, a sigurno je da će ostati najviše upamćen jer je dao gol u velikoj pobjedi katalonskog kluba protiv Real Madrida (5:0) 2010. godine na Nou Campu. Međutim, ovaj igrač iz Venecuele se nije snašao u Barci, pa je 2011. godine otišao u lisabonski Sporting.

Ovaj 29-godišnji napadač se tri sezone zadržao u Sportingu i vratio se u Španiju u dres u Valladolida u kojem je igrao samo jednu sezonu. Prethodne dvije godine proveo je u Eupenu, a ovog ljeta ponovo je promijenio klub.

Naime, nekadašnji napadač Barcelone svoju karijeru će nastaviti u dresu Grasshoppera s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Mnogi su vjerovali da je pred njim velika karijera, no Jeffren nije uspio da to opravda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi