Skandal na treningu PSG-a, Neymar opet u krupnom planu

Šta se dešava s Brazilcem?

Skandal na treningu PSG-a, Neymar opet u krupnom planu

E. Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar (25) ušao je u raspravu s trenerom PSG-a Unaijem Emeryjem, piše ugledni L'Equipe.

Unai Emery je odlučio da na treningu poštedi igrače koji su igrali protiv Anderlechta u Ligi prvaka. Oni su imali nešto lakši trening po instrukcijama trenera, no Neymara je to naljutilo.

Brazilac je, piše L'Equipe, želio da trenira s loptom i tražio je od Emeryja da ga uvrsti sa momcima koji su odrađivali puni trening, no ovaj mu je rekao da to nije moguće i da mora raditi kako mu je rečeno.

Nakon toga, Neymar je napucao loptu i dobacio nešto Emeryju, pa bi sada mogao da bude kažnjen, možda čak i izostavljanjem iz tima u narednom meču.

Sjetite se da se bivši napadač Barcelone nedavno posvađao s Edinsonom Cavanijem jer mu ovaj nije dao da puca penal. Urugvajac je kasnije kazao da nije prijatelj s Neymarom izvan terena, mada na terenu odlično sarađuju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vidjet ćemo kako će u klubu reagovati na novi incidnet nezadovoljnog Neymara, no teško da će ga sankcionisati sada kada slijedi derbi s Marseilleom, a koji je na programu večeras od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi