Skauti Real Madrida gledali Miralema Pjanića!

Benitez želi Malog princa na Bernabeu

Skauti Real Madrida gledali Miralema Pjanića!

S. Bošković

Mediji iz Italije javljaju da je Miralem Pjanić na meti madridskog Reala, i da će Kraljevi po našeg igrača krenuti na ljeto.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se u sjajnoj formi, te je jedan od najvažnijih igrača Rome u ovoj sezoni. U šest odigranih utakmica u Seriji A, Pjanić je postigao tri gola, a isto toliko puta je i asistirao.

Real Madrid je u Rim poslao svoje skaute koji su posmatrali Pjanića na dva posljednja ligaška meča, protiv Carpija i Palerma.

Ono što bi moglo pokvariti planove Real Madrida je cijena koju su u Rimu postavili za našeg reprezentatica. Italijanski mediji špekulišu da će Rome na ime obeštećenja tražiti cifru od 40-50 miliona eura, što bi moglo odbiti zainteresovanog kupca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Rafa Benitez je odlučan da dovede Pjanića i odlično je upoznat sa njegovim kvalitetama, s obzirom da je proveo dvije sezone u Seriji A na klupi Napolija. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.