Skupo plaćena pojačanja napuštaju United

Depay i Schnederlin odlaze?

Skupo plaćena pojačanja napuštaju United

M. Šljivak

Ekipa Manchester Uniteda odlučila je na ljeto prodati igrače koje su skupo platili u ljetnom prelaznom roku.

Crveni đavoli su na transfere Memphisa Depaya i Morgana Schnederlina potrošili oko 50 miliona funti, ali već na ljeto će ovaj dvojac napustiti Old Trafford.

Kako navode engleski mediji, rukovodstvo Uniteda sprema velike promjene, a među onima na koje se ne računa su Holanđanin i Francuz.

Pored ovog dvojca, još nekoliko igrača će završiti s klubom. Vjeruje se da su na izlaznim vratima tima Marcos Rojo i Phil Jones, dok će golman Sergio Romero vjerovatno potpisati ugovor s argentinskim velikanom River Platom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izvjesno je da će u novu sezonu Manchester United ući s novim menadžerom i sa izmijenjenim igračkim kadrom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi