Sky Sport: Naredna meta Milana je Cristiano Ronaldo

Mogu li Rossoneri do čuda?

Sky Sport: Naredna meta Milana je Cristiano Ronaldo

Čelni ljudi Milana ovog ljeta prave prava čuda.

Na San Siro su doveli nekoliko velikih zvijezda italijanskog i evropskog fudbala, a šlag na tortu bio je dovođenje nekadašnjeg defanzivca Juventusa Leonarda Bonuccija.

Obzirom da je do kraja prelaznog roka ostalo još nešto više od mjesec dana, očekuje se da će Milan nastavti sa kupovinom, a italijanski Sky Sport tvrdi da je naredna meta, ni manje, ni više, nego Cristiano Ronaldo. 

Isti izvor prenosi da su se čelnici Milana nedavno našli sa agentom Ronalda Jorgeom Mendesom te da su se raspitivali za zvanično najboljeg igrača svijeta. Cijena koju će morati platiti Realu neće biti manja od 200 miliona eura, a osim toga Ronaldu će morati osigurati godišnju platu od 32 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, ovo su za sada samo špeulacije, a mnogi smatraju da Milan, kao ni bilo koja druga ekipa na svijetu, nema šansi da dovede portugalskog superstara. Podsjetimo, prije dva mjeseca su se pojavile i glasine da bi Ronaldo zbog optužni za utaju poreza mogao napustiti Real, ali i to su bile samo špkulacije i priče koje su očito bile prenapuhane.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi