Sky Sport: Pogba je igrač Manchester Uniteda

Ostalo je još da potpiše

Sky Sport: Pogba je igrač Manchester Uniteda

E. Škorić

Paul Pogba je malo po malo, sve bliže Manchester Unitedu i izgleda kao da je to odavno riješena stvar.

I dok svi mi s nestrpljenjem očekujemo epilog ove nevjerovatne sage oko budućnosti francuskog veznjaka, pouzdani mediji tvrde da je Pogba novi igrač Uniteda.

Sky Sport je objavio da je sve završeno, a kada ova ugledna kuća objavi takvo što, onda su male šanse da su u krivu.

Pogbin agent Mino Raiola je tražio čak 20 miliona eura provizije, no u Unitedu nisu pristali na to, ali su se ipak dogovorili i Juve je odlučio da Francuza pusti za 115 miliona eura. 

U narednim danima Pogba bi trebao zvanično da postane član Uniteda, gdje će igrati sa Zlatanom Ibrahimovićem, a s klupe će ga voditi Jose Mourinho.

Poznati italijanski novinar Di Marzio naveo je da će za koji dan Pogba u Sjedinjenim Američkim Državama završiti ljekarski s Unitedom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, o tome ionako vjerovatno već svi sve znate, pa je suvišno trošiti riječi. Sada nam ostaje da sačekamo koji dan i da vidimo koliko su istinite informacije koje je objavio ugledni Sky. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi