Slaven Bilić 'isfurao' Jamesa Collinsa

Hrvatski stručnjak u svom elementu

Slaven Bilić 'isfurao' Jamesa Collinsa

E. Čaušević

Ekipa West Hama sinoć je izborila plasman u osminu finala FA Kupa nakon pobjede protiv Liverpoola (2:1).

West Ham je do pobjede stigao nako produžetaka u jednoj od najzanimljivijih utakmica sinoćnjeg programa. Odlučujući gol za pobjedu sinoć je postigao nekadašnji fudbaler Juventusa Ogbonna u posljednjim minutama utakmice.

Ipak, u centru pažnje engleskih medija ponovo se našao menadžer West Hama Slaven Bilić. Naime, prilikom ulaska u igru Jamesa Collinsa, Bilić je krenuo da pozdravi ovog igrača, ali je u posljednjem trenutku izmakao ruku. Collins je ovaj video objavio na svom Instagram profilu i pohvalio je hrvatskog stručnjaka na dobrom fazonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A video posted by James Collins (@gingercollins19) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije