Slaven Bilić odgodio operaciju kuka zbog West Hama
Foto: EPA

Menadžer West Hama nema vremena za operaciju

Slaven Bilić odgodio operaciju kuka zbog West Hama

D. Rakanović

Hrvatski stručnjak na klupi West Hama Slaven Bilić odgodiće operaciju kuka jer želi da njegova ekipa u preostala četiri kola Premier lige osvoji što više bodova. 

"Za operaciju i oporavak treba šest sedmica i sada nemam vremena za to. Ja nisam igrač, a stanje moga kuka nije ništa lošije nego prošle godine", rekao je Bilić, prenose britanski mediji.

West Ham se trenutno nalazi na 14. mjestu sa 38 bodova, sa sedam bodova prednosti u odnosu na Swansea koji se nalazi u zoni ispadanja, dok im osmoplasirani West Brom bježi šest bodova.

Čekićari do kraja sezone dočekuju Tottenham i Liverpool, a gostuju Stokeu i Burnleyju

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Koliko se ja sjećam 40 bodova je uvijek bila granica za opstanak. I zato nam trebaju bodovi, ali ne samo za opstanak, već da bismo što više napredovali na tabeli", rekao je Bilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi