Slaven Bilić ovog ljeta odbio dovesti dvije velike zvijezde

Možda se i pokajao

Slaven Bilić ovog ljeta odbio dovesti dvije velike zvijezde

Ekipa West Hama igra očajno na početku nove sezone.

Iako su čelnici ovog kluba doveli nekoliko sjajnih igrača poput Pabla Zabalete, Marka Arnautovića, Joea Harta ili Chicharita, ekipa je upisala sva tri poraza u prva tri kola. 

Slavenu Biliću se sada opasno trese stolica, a tokom ljeta odbio je dovesti dvije veoma dobre opcije u veznom redu - Renata Sanchesa i Grzegorza Krychowiaka smatrajući da mu nisu potrebni. Ovu informaciju otkrio je suvlasnik kluba David Sullivan.

"Krychowiak i Renato Sanches bili su ponuđeni treneru prije nego što su prešli u druge klubove, ali on je rekao da mu nisu potrebni i da je zadovoljan ekipom. Svi stojima iza Slavena i sigurni smo da će ekipa pod njegovim vodstvom popraviti formu i početi bilježiti bolje rezultat", rekao je Sullivan. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li se sada Bilić kaje što barem jednog od njih dvojice nije doveo, teško je reći, ali jedno je sigurno - morat će uskoro početi bilježiti pobjede kako bi sačuvao posao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi