Slaviša Jokanović ipak seli u Premiership?

Crystal Palace zainteresovan za iskusnog stručnjaka

Slaviša Jokanović ipak seli u Premiership?

D. Vejo

Iako sa Fulhamom nije uspio da se izbori za mjesto koje vodi u Premiership, iskusni srbijanski stručnjak Slaviša Jokanović vrlo lako bi mogao postati dio elite.

Ako je suditi prema pisanju ostrvskih medija, nakon odlaska Sama Allardycea, Crystal Palace je u potrazi za novim menadžerom, a među potencijalnim kandidatima za klupu ovog tima nalazi se i Jokanović.

Međutim, konkurencija za mjesto kormirala na Selhurst Parku izuzetno je jaka. Tu su još Roberto Mancini, Claudio Ranieri i Marco Silva.

U obilju starih lisaca, svoje mjesto pronašao je i Jokanović. No, veliko je pitanje da li će on zaista preuzeti tim iz elite imajući u obzir njegove izjave u kojima striktno navodi da mu je velika želja biti dio Premiershipa, ali sa Fulhamom.

Predstojeće ljeto će pokazati kakvo stanje ćemo gledati na fudbalskoj pijaci.

Podsjetimo, za njegove usluge bili su zainteresovani još Malaga i Werder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi