Slavni njemački klub zainteresovan za Cimirota

Još jedan kandidat iz Bundeslige

Slavni njemački klub zainteresovan za Cimirota

Bivši fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot iza sebe ima uspješnu premijernu sezonu u grčkom PAOK-u.

Ovaj 23-godišnjak je u prvom dijelu sezone imao problema sa povredama, ali je nakon oporavka postao neizostavan član prve postave kluba iz Soluna za koji je odigrao ukupno 25 utakmica.

Svojim dobrim igrama Cimirot je na sebe skrenuo pažnju nekoliko klubova iz Njemačke, a posljednji s kojim se dovodi u vezu je slavni HSV.

Hamburg nije jedini klub koji je pokazao interes za bh. fudbalera, kojeg žele dovesti Werder i Augsburg. Prema pisanjima grčkih medija, PAOK je prije desetak dana odbio prvu ponudu Werdera tešku dva miliona eura, što je čelnicima kluba iz Soluna bilo premalo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno će PAOK za Gojka Cimirota tražiti otprilike četiri miliona eura, pa ostaje da se vidi da li je HSV taj koji može zadovoljiti apetite grčkog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi