Slijedi li veliki trejd između Uniteda i PSG-a?

Falcao za Cavanija?

Slijedi li veliki trejd između Uniteda i PSG-a?

Ako je vjerovati najnovijim špekulacijama koje stižu iz Francuske, Manchester United mogao bi na ljeto kupiti Radamela Falcaa i odmah ga poslati u PSG u zamjenu za urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Najavu ovog iznenađujućeg transfera donosi je francuski L'Equipe, navodeći kako nije nerealno da se spomenuta zamjena i ostvari.

Cavani od odlaska iz Napolija nije pronašao pravu formu i u PSG-u više nemaju toliko strpljenja, dok je slična, ako ne i gora situacija s Falcaom koji povremeno nije u prvom planu kod Louisa van Gaala.

Radi o dvojici klasnih napadača koji još uvijek imaju veliku tržišnu vrijednost. United ima opciju kupnje Falcaa po isteku posudbe, a zamjena za Cavanija mogao bi im biti pun pogodak, jer evidentno je da se obojica nisu snašla u novim sredinama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.