Slimani bi mogao surađivati sa svojim nekadašnjim trenerom

Interesovanje pokazuje Watford

Slimani bi mogao surađivati sa svojim nekadašnjim trenerom

E. Ganibegović

Islam Slimani je prošle godine za 30 miliona funti prešao iz Sporting Lisabona u redove Leicestera, međutim nije se baš snašao u novom klubu, pa bi zbog toga mogao promijeniti sredinu.

Alžirski igrač je najavljen kao veliko pojačanje Lisica, ali do sada je odigrao svega 23 utakmice, te postigao sedam pogotaka.

Na King Power stadionu se nije dokazao, pa se odmah početkom ljeta počeo povezivati sa drugim klubovima. 

Slimani je navodno dobio bogatu ponudu iz Kine, međutim nije se odlučio za taj korak u karijeri, nakon čega su se pojavile informacije, kako će se vratiti u Sporting, ali do realizacije transfera nije došlo.

Engleski mediji sada prenose kako je njegov bivši trener Marco Silva, koji trenutno vodi Watford, spreman da ga dovede u svoju ekipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će do transfera doći, saznat ćemo uskoro, ali jedno je sigurno, ako Slimani želi da ostane u Leicesteru, morat će da opravda novac koji je uložen u njega, u drugom slučaju će vjerovatno morati potražiti novu sredinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi