Slišković: Nije mi ni na kraj pameti da se oprostim od LP

Trener Zrinjskog nakon utakmice

Slišković: Nije mi ni na kraj pameti da se oprostim od LP

Trener Zrinjskog Blaž Slišković dao je svoj komentar nakon završetka utakmice Pod Bijelim brijegom u kojoj je Maribor slavio sa 2:1.

"Teška utakmica, normalno. Maribor se predstavio u vrlo kvalitetnom izdanju. Neke stvari nismo odradili onako kako smo željeli, ali sve je to zahvaljujući protivniku koji je predvidio gdje bismo mogli biti opasni. U drugom poluvremenu smo krenuli malo rizično zbog toga što smo gubili sa 1:0, izjednačili smo ali nam ni taj izjednačujući pogodak nije donio preveliku radost jer ni 1:1 nije bio rezultat koji nam daje velike šanse. Ovako, 1:2 i bit će teško ali nije mi ni na kraj pameti da se oprostim od Lige prvaka. Pokušat ćemo sve da napravimo iznenađenje u Sloveniji", rekao je Slišković, te dodao:

"Imali smo problem jer se Jakovljević povrijedio pred kraj, na neke izmjene sam bio prinuđen da osvježim ekipu. Krenuli smo po izjednačenje, došli do njega ali, nažalost, u fudbalu se ovakve stvari dešavaju".

Mladi fudbaler Zrinjskog Marijan Ćavar danas se predstavio publici u Mostaru i to na sjajan način.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ćavar je odigrao kvalitetno i na razini koja se od njega i očekuje. Naravno, uz kvalitetan rad i iskustvo, sigurno je da će igrati i mnogo kvalitetnije u budućnosti. Imamo nekoliko dobrih mladih igrača koje ćemo isforsirati u Premijer ligi i vjerujem da će Zrinjski ponovo biti kvalitetna ekipa", zaključio je trener Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi