Slišković: Nismo favoriti, ali možemo proći

Zrinjski protiv Maribora

Slišković: Nismo favoriti, ali možemo proći

E. Škorić

Ostvarila se želja Blaža Sliškovića – Zrinjski je za protivnika u pretkolu Lige prvaka dobio Maribor. 

Baka u kratkoj izjavi za naš portal nije skrivao zadovoljstvo.

“Zadovoljan sam jer nećemo na daleko putovanje i što imamo određene šanse da prođemo. Nismo favoriti, ali ne znači da nećemo u utakmice ući sa željom da pobijedimo, a to kvalitetnom igrom možemo. Kad prikupim dovoljno informacija o Mariboru moći ću nešto konkretnije reći, a njihove mane ćemo nastojati iskoristiti, baš kao što ćemo nastojati neutralizirati njihova jaka oružja. Dobro ćemo se pripremiti”, rekao jeSlišković koji je igrajući za Hajduk i Velež puno puta igrao protiv Maribora.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Bilo je to neko drugo vrijeme, danas je sve mnogo drugačije”, dodao je.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi