Slovenija: Mladi Kapić u idealnom timu 19. kola

Nakon sjajnog gola

Slovenija: Mladi Kapić u idealnom timu 19. kola

Ugledni slovenački sportski portal "SNportal.si" uvrstio je bh. fudbalera Rifeta Kapića u idealni tim 19. kola. 

Bivši junior FK Sarajevo ove sezone u dresu Gorice pruža odlične partije, a nakon što je protekle subote postigao gol za pamćenje, sasvim očekivano se našao među najboljih jedanaest u proteklom kolu Prve lige Slovenije. 

Kapić se, prema izboru "SNportal.si" našao u odabranom društvu zajedno sa Vodišekom, Liđanom, Vukliševićem, Kvačićem, Šmeom, Alvesom, Vršićem, Maryjem, Tavaresom i Nunićem. 

Vrijedi podsjetiti da je 21-godišnji Kapić karijeru započeo u Krajini. Nakon što se dokazao u Cazinu uslijedio je transfer u Sarajevo gdje je nastupao za juniore, a prije nego što je došao u Goricu, bio je kratko u Hrvatskoj i Češkoj. 

Gol koji je Kapić postigao protiv Aluminija pogledajte u nastavku.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi