Službeno: Behrami se vratio u Italiju

Napustio Watford

Službeno: Behrami se vratio u Italiju

Italijanski prvoligaš Udinese zvanično je potvrdio da je u svoje redove doveo Valona Behramija. 

Albanac sa švicarskim pasošem se odlučio vratiti u Italiju i u naredne dvije sezone će nastupati za Udinese, a na 'Friuli' je stigao iz Watforda. 

Behramiju će Udinese biti šesti italijanski klub u karijeri, pošto je ranije igrao za Genou, Veronu, Lazio, Fiorentinu i Napoli, a ima također još iskustvo igranja u Engleskoj (West Ham, Watford), Njemačkoj (HSV) i Švicarskoj (Lugano). 

Od 2005. godine Behrami (32) nosi dres švicarske reprezentacije i dosad je za selekciju koju vodi Sarajlija Vladimir Petković zabilježio 74 nastupa. Igrao je na posljednja tri Svjetska i dva Evropska prvenstva. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi