Službeno: Guillermo Ochoa potpisao za Standard
Foto: EPA

Stigao u Belgiju

Službeno: Guillermo Ochoa potpisao za Standard

M. Šljivak

Meksički golman Guillermo Ochoa (32) novi je član belgijskog Standarda iz Liježa.

Fantastični golman u redove belgijskog tima dolazi iz španske Malage, gdje je proveo protekele tri sezone, ali gdje je uglavnom imao ulogu rezerve.

Proteklu sezonu je proveo u ekipi Granade gdje je branio u svim utakmicama, a sigurno je da će predstavljati veliko pojačanje za tim iz Liježa, jer se radi o zaista čudesnom golmanu.

"Doveli smo fantastičnog golmana sa ogromnim iskustvom. Spreman je na nove izazove i uvjeren sam kako će donijeti dodatnu snagu našem timu", rekao je sportski direktor Standarda Olivier Renard.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Pored Granade i Malage, Ochoa je u karijeri branio još za francuski Ajaccio, te meksičke timove Americu i San Luis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi