Službeno: Muhamed Subašić ostaje u Dynamo Dresdenu

Potpisao dvogodišnji posudbu

Službeno: Muhamed Subašić ostaje u Dynamo Dresdenu

A. Haznadarević

Njemački drugoligaš Dynamo Dresden je dogovorio uslove sa Muhamedom Subašićem koji će tako i naredne dvije godine nositi dres ovog njemačkog kluba.

Povremeni bh. reprezentativac je na kraju prošle sezone stigao u Dresden kao posuđeni igrač sarajevskog Olimpica. Kako je ugovoreni jednogodišnji period posudbe istekao, javili su se mnogi zainteresovani klubovi za otkup njegovog ugovora, međutim čelnici ovog njemačkog drugoligaša su ipak odlučiti zadržati mladog Bosanaca s obzirom na to da je pružao odlične partije u posljednjih godinu dana.

Subašić će tako i u naredne dvije sezone nositi dres Dynamo Dresdena, a treba iastaći da povremeni bh. reprezentativac sa Olimpicom ima ugovor do ljeta 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.