Službeno: Razišli se Milan i Muntari

Sporazumni raskid saradnje

Službeno: Razišli se Milan i Muntari

A. Beganović

Reprezentativac Gane, Sulley Muntari, i službeno je raskinuo saradnju sa Milanom, potvrđeno je na službenim stranicama ovog italijanskog kluba.

Službene stranice italijanskog kluba objavile su da su se Milan i Muntari prijateljski razišli, tako da je reprezentativac Gane trenutno slobodan igrač.

Za njegovim uslugama zainteresirano je nekoliko klubova među kojima je i Everton, a ukoliko bi potpisao ugovor sa ovim klubom Muntari bi se ponovo vratio u Premiership gdje je nastupao za Portsmouth i Sunderland.

Muntari je u Milan stigao 2012. godine, a u protekloj sezoni u Seriji A je odigrao 16 susreta i pritom je postigao dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svoju profesionalnu karijeru Muntari je počeo 2002. godine u Udineseu. Član ovog kluba bio je do 2007. godine kada je prešao u Portsmouth. Samo godinu dana kasnije vraća se u Italiju, tačnije potpisao je ugovor sa Interom, a branio je još i boje Sunderlanda.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.