Službeno: Vranješ ima novi klub u Poljskoj

Bivši bh. reprezentativac

Službeno: Vranješ ima novi klub u Poljskoj

Bh. internacionalac Stojan Vranješ potragu za novom sredinom okončao je potpisom za Piast Gliwice.

Početkom decembra 2015. godine Vranješ je bio raskinuo ugovor sa Legijom iz Varšave i u proteklim sedmicama je vodio pregovore s nekoliko klubova, a na kraju se odlučio za Piast Gliwice koji se bori za opstanak u Ekstraklasi. 

Na klupskoj stranici je objavljeno da je Vranješ potpisao ugovor do kraja juna 2018. godine, a razlog zbog kojeg je odabrao Piast Gliwice je želja da ostane u Poljskoj. 

"Jako mi je drago što sam došao u ovaj klub. Imao sam i druge ponude, ali o tome ne bih želio više govoriti. Volim Poljsku i htio sam ostati ovdje. Piast je prvi tim koji me kontaktirao i bio je najkonkretniji. Sretan sam što ću ovdje igrati u budućnosti", izjavio je Vranješ nakon potpisa. 

Vranješu je ovo treći klub u Poljskoj, obzirom da je još igrao za Legiju i Lechiju. Prethodno je bio član Vojvodine, Pandurija, Cluja, Borca, HAŠK-a... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi