Smiješan izgovor Mathieua za srednji prst PSG-u

Oglasio se igrač Barce

Smiješan izgovor Mathieua za srednji prst PSG-u

E. Čaušević

Barcelona je u srijedu navečer ispisala historiju Lige prvaka pobjedom protiv PSG-a sa 6:1.

Aktuelni prvak Španije je uspio preokrenuti 4:0 iz prvog meča u Parizu što se desilo po prvi put u historiji ovog takmičenja. Barca je u finišu utakmice bila nevjerovatna, a igrači su znali proslaviti ovu pobjedu.

Posebno zanimljivo bilo je u svlačionici Barce, a jedna fotografija izazvala je dosta pažnje. Naime, na njoj se vidi kako Jeremy Mathieu pokazuje srednji prst, očigledno igračima i navijačima francuske ekipe. Ipak, on je imao objašnjenje za sve to, doduše poprilično smiješno.

"To je bilo samo zezanje. Mascherano je objavio pogrešnu fotografiju na Facebooku. Na slikama koje su objavili Suarez i Rakitić nema srednjeg prsta. Rekao sam mu da pazi jer sam znao da će ta fotografija dići dosta prašine u javnosti. Samo želim jasno reći da mnogo poštujem PSG", rekao je igrač Barcelone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi