"Smiješno mi je kada vidim šta Simeone radi novim igračima"

Zanimljiva izjava Godina

"Smiješno mi je kada vidim šta Simeone radi novim igračima"

Fudbaler Atletico Madrida Diego Godin dao je vrlo zanimljivu izjavu u kojoj je opisao kako izgledaju prvi treninzi fudbalera koji tek stignu na Vicente Calderon.

Prema njegovim riječima, ritam koji nametne Diego Simeone u startu šokira sve novajlije koji danima nakon toga prepričavaju svoja iskustva.

"Vjerujte mi, bude mi smiješno kada vidim šta Simeone radi novim igračima. Svaki put se iznova nasmijem kada počnu pripreme", započeo je Godin, te nastavio:

"Kada u klub dođu novi igrači obično ne budu ni svjesni šta ih čeka ovdje. Zatim odrade prvi trening i onda danima pokušavaju doći sebi. Diego Simeone to posmatra iz pozadine sa osmijehom".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Diego Godin je u Atletico stigao 2010. godine iz Villarreala i proteklih godina je bio jedan od najstandardnijih igrača pod trenerskom palicom temperamentnog Argentinca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi