Smuda: Štilića bi svako volio imati u svom timu

Trener Wisle o našem internacionalcu

Smuda: Štilića bi svako volio imati u svom timu

Wisla iz Krakowa započela je pregovore oko produženja ugovora sa bosanskohercegovačkim internacionalcem Semirom Štilićem.

Iako će zbog odličnih ovosezonskih partija čelnici Wisle teško zadržati Štilića, trener Franciszek Smuda vjeruje da će i dalje u svom timu imati ovog 27-godišnjeg fudbalera. 

"Ako klub može priuštiti njegov ostanak, to bi bilo odlično. Nadam se da će ostati, iako svi znamo da je Štilić igrač kojeg bi svi voljeli imati u svojim redovima", riječi su Smude.

Štilić je u razgovore za poljske medije kazao kako je trenutno fokusiran na utakmice. 

"Nisam pohlepan, prije svega drago mi je da sam zdrav i cijenim ono što imam u Wisli. Ne znam kako će se okončati pregovori oko produženja ugovora, ali trenutno sam fokusiran samo na utakmice", kazao je Štilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.