Snajper čuva igrače Uniteda u Belgiji

Strah od terorizma

Snajper čuva igrače Uniteda u Belgiji

Zbog bombaškog napada koji se dogodio uoči utakmice Borussije i Monaca, pod posebnim povećalom će biti i današnji susreti Evropske lige. Posebno se to odnosi na onaj koji će u Belgiji odigrati Anderlecht i Manchester United. 

Belgijanci su udvostručili osigranje i bus koji će prevoziti igrače Manchester Uniteda od hotela do stadiona će biti pod policijskom pratnjom. Na ruti će čak biti i snajperi i helikopteri kako se ne bi ponovile scene iz Dortmunda. 

"Pokušat ćemo što manje misliti na to i fokusirati se na fudbal. Moramo vjerovati ljudima koji rade u osiguranju da će obaviti sjajan posao", rekao je Jose Mourinho uoči utakmice. 

Dodatne mjere sigurnosti će se provoditi i na samom stadionu Anderlechta na kojem će utakmica biti odigrana večeras od 21:05 sati. 

Osim duela između Anderlechta i Manchester Uniteda, snage će još odmjeriti Ajax i Schalke, Celta igra protiv Genka, dok će Lyon ugostiti Bešiktaš. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije