Sneijder mijenja Rodrigueza u Monacu

Sneijder mijenja Rodrigueza u Monacu

A. Beganović

Holandski reprezentativac i fudbaler Galatasarayja, Wesley Sneijder, mogao bi karijeru nastaviti u Monacu, javljaju francuski mediji.

Naime, prema pisanju francuskih medija klub iz Kneževine je u potrazi za fudbalerom koji će zamijeniti Jamesa Rodrigueza, a na vrhu liste Monacovih želja nalazi se Sneijder.

Još uvijek nema informacija koliko je Monaco spreman platiti Galatasarayju za Sneijdera, niti koliko će ponuditi samom fudbaleru, no kako se klub iz Kneževine obogatio na transferu kolumbijskog veznjaka, Sneijderov dolazak je realna opcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.