Sneijder odlazi u Premiership?

Za vrlo malo obeštećenje

Sneijder odlazi u Premiership?

Iskusni Wesley Sneijder bi od naredne sezone mogao nastupati u Premiershipu.

Kako javljaju pojedini turski mediji, za usluge sjajnog veznjaka zainteresovan je Everton, čiji novi trener Ronald Koeman silno želi vidjeti svog sunarodnjaka u plavom dresu.

Bivši fudbaler Real Madrida i Intera u svom ugovoru ima klauzulu prema kojoj može napustiti Galatasaray za samo pet miliona funti, što je bez dvojbe cifra koju Everton može potrošiti bez ikakvih problema.

Ipak, potencijalni problem pri realizaciji transfera mogla bi biti visoka plata koju će Sneijder tražiti, ali Koeman vjeruje da se i tu može pronaći adekvatno rješenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wesley Sneijder (32) je u prošloj sezoni odigrao 25 utakmica u turskoj Super ligi i postigao je pet pogodaka uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi