Snimak koji pokazuje zbog čega je 'podivljao' Neymar

Svi kritikuju Brazilca, ali...

Snimak koji pokazuje zbog čega je 'podivljao' Neymar

Od svih fudbalera Barcelone, poraz od Valencije je definitivno najteže pao Neymaru, koji je imao svoj šou nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Brazilac se nesportski ponio prema fudbalerima Valencije koji su slavili pobjedu, a zbog toga ga sigurno očekuje kazna, koja bi mogla biti veliki udarac za Katalonce pred odlučujuće utakmice u borbi za titulu.

Ipak, nije Neymar izgubio živce tek tako. Pred kraj utakmice, sudac je pokazao Brazilcu žuti karton nakon navodnog grubog prekršaja nad fudbalerom Valencije Joaom Cancelom, koji je zapravo iscenirao kontakt i ostao ležati na travi simulirajući povredu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar je bio isfrustriran, što se na snimku jasno vidi, a očigledno se nakon utakmice nije mogao kontrolisati. Tražeći svoju pravdu, Neymar je napravio glupost, ali je definitivno bio isprovociran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi