Šok na treningu Brazila: Paulinho povrijedio Neymara
Foto: EPA

Navijači Barce "trljaju ruke"

Šok na treningu Brazila: Paulinho povrijedio Neymara

E. Čaušević

Reprezentacija Brazila jedna je od prvih koja je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo nekoliko mjeseci prije završetka kvalifikacija.

Pred selekcijom Brazila još su dvije utakmice u kojima će selektor ove ekipe sigurno kombinovati sastave. Međutim, za ove okršaje pozvani su najbolji igrači koji su jutros odradili prvi trening. Ipak, kako prenose mediji u Brazilu u samom finišu došlo je do duela između Paulinha i Neymara.

Igrač Barcelone je oštro startovao na fudbalera PSG-a koji je ostao ležati na travnjaku. Neymar je nakon ljekarske pomoći pokušao nastaviti trening, ali je odlučeno da napusti isti kako se povreda ne bi pogoršala. 

Međutim, prema prvim informacijama ne radi se o ozbiljnijoj povredi, ali navodno nakon završetka treninga došlo je do sukoba između Paulinho i Neymara. Ovu vijest su sa odobravanjem dočekali navijači Barce koji su pružili veliku "podršku" Paulinhu zbog ovog poteza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi