Šok za navijače Milana, Kinezi nisu široke ruke

Samo 50 miliona eura za pojačanja

Šok za navijače Milana, Kinezi nisu široke ruke

E. Škorić

Dolaskom bogatih Kineza na čelo Milana očekivala su se velika pojačanja već na ljeto.

Silvio Berlusconi prepustio je Milan Kinezima i italijanski mediji pisali su kako će Rossoneri na ljeto potrošiti bar 200 miliona eura i kako će zvučna imena doći na San Siro.

Međutim, danas je objavljeno da će Milan na raspolaganju imati "samo" 50 miliona eura, što je svakako daleko manje od cifre koju su priželjkivali svi oni koji žele Milan ponovo u vrhu.

Rossoneri su se interesovali za igrače poput Pierre-Emericka Aubameyanga i Alexandrea Lacazettea, ali očigledno će morati da se pomire s činjenicom da neće biti puno velikih pojačanja, pa će se opet tražiti neka osrednja pojačanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, ko zna, možda se nešto promijeni do ljeta, a Kinezi su po dolasku u Milan najavili da će klub vratiti tamo gdje pripada - u sami vrh evropskog nogometa. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi