Soldado karijeru nastavlja u Turskoj?
Foto: EPA

Želi ga Trabzonspor

Soldado karijeru nastavlja u Turskoj?

Iskusni španski napadač Roberto Soldado bi nakon završetka sezone trebao napustiti Villarreal i preseliti u Tursku.

Prema pisanju brojnih španskih i turskih medija, Soldado se nalazi na meti Trabzonspora, koji bi za usluge 31-godišnjeg fudbalera trebao izdvojiti između tri i četiri miliona eura.

Roberto Soldado je u prošlosti bio jedan od vodećih strijelaca Evrope, ali je njegova karijera krenula nizbrdo otkako je 2013. godine stigao u Tottenham za velikih 30 miliona eura.

Kasnije se Soldado vratio u Španiju, a u Villarrealu se ove sezone nije naigrao što zbog problema sa povredama, što zbog jake konkurencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Roberto Soldado je ove sezone sakupio svega sedam nastupa za Villarreal u La Ligi i Evropskoj ligi, a postigao je dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije