Soldado u Fenerbahčeu do 2019. godine

Pojačanje za turski klub

Soldado u Fenerbahčeu do 2019. godine

Turski velikan Fenerbahče potvrdio je da je u svoje redove doveo napadača Roberta Soldada. 

Fudbaler koji je ponikao u Real Madridu je, čim je uspješno prošao ljekarske preglede, potpisao sa istanbulskim klubom ugovor do 2019. godine s opcijom produženja na još jednu godinu. 

Fenerbahče je dovođenjem Soldada dobio veliko pojačanje u napadu, a prema nezvaničnim informacijama njegov sada već bivši klub Villarreal je za transfer na ime obeštećenja dobio četiri miliona eura. 

Soldado je u prethodne dvije sezone kao igrač "žute podmornice" postigao samo devet golova, ali je imao i tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata koljena. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kroz karijeru je još igrao za Tottenham, Valenciju, Getafe, Osasunu i Real Madrid. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti