Sony televizori i PlayStation uređaji po posebnim pogodnostima

U poslovnicama UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka

Sony televizori i PlayStation uređaji po posebnim pogodnostima

Sponzorski tekst

UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka su u suradnji sa Sony-jem i ovlaštenim trgovcem CT Retail d.o.o.  pripremile  jedinstvenu ponudu najatraktivnijih Sony LCD televizora i PlayStation uređaja po posebnim cijenama, uz mogućnost realizacije obročne otplate do 24 rate bez kamata i naknada, i uz besplatnu dostavu kupljenog uređaja na željenu adresu unutar Bosne i Hercegovine! Garancija na LCD TV uređaje je 2 godine, a na PlayStation uređaje 1 godina. 

Ova jedinstvena ponuda namijenjena je svim korisnicima UniCredit kartica koje podržavaju plaćanje putem obročne otplate  i moguće ju je realizirati u odabranim poslovnicama UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka do 06.06.2015. ili do isteka zaliha. 

U specijalnoj ponudi nalaze se sljedeći modeli Sony LCD TV-a i PlayStation uređaja:

•SONY LCD TV KDL40W605BBAEP za 39,95 KM mjesečno na 24 rate

•SONY LCD TV KDL50W805BBAE2 za 74,95 KM mjesečno na 24 rate

•SONY LCD TV KDL48W605BBAEP za 54,19 KM mjesečno na 24 rate

•SONY PlayStation 4, 500GB za 41,99 KM mjesečno na 24 rate

•SONY Sony PlayStation 3, 12GB PChass za 17,99 KM mjesečno na 24 rate

Sony televizore i PlayStation uređaje moguće je pogledati i naručiti u sljedećim poslovnicama UniCredit Bank: poslovnica 1 u Mostaru (Mepas), Kardinala Stepinca bb, poslovnica 1 u Sarajevu, Maršala Tita 48, poslovnica 12 Sarajevo, Zelenih beretki 24, poslovnica 18 Novo Sarajevo, Zmaja od Bosne 74, poslovnica u  Banja Luci, I Krajiškog korpusa br.39, poslovnica 1 u Tuzli, Džafer Mahala 53-55, poslovnica u Bihaću, Ulica V. Korpusa bb, poslovnica u Vitezu, Kralja Petra Krešimira IV bb, poslovnica u Bugojnu, Zlatnih ljiljana 16, poslovnica u Zenici, Školska bb, poslovnica u Posušju, Fra. Grge Martića 28, kao i u sljedećim poslovnicama UniCredit Bank Banja Luka: filijala Banja Luka, Marije Bursać 7, filijala Bijeljina, Patrijarha Pavla 3a, filijala Prijedor, Vožda Karađorđa 9 i filijala Pale, Milana Simovića bb. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovom jedinstvenom ponudom UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka su svojim klijentima omogućile da ostvare svoje želje iz svijeta vrhunske tehnologije uz uštedu vremena i novca. Svi ljubitelji nogometa sa UniCredit karticama sada imaju priliku osigurati sebi pravi doživljaj utakmica UEFA Champions League  na velikim ekranima, a poluvrijeme mogu skratiti na PlayStation konzoli.

Više detalja o ovoj akcijskoj ponudi moguće je dobiti u navedenim odabranim poslovnicama UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka, na web stranicama www.unicreditgroup.ba, www.unicreditbank-bl.ba/ ili putem besplatnog info telefona 080 081 051 ili info adrese: [email protected]  za UniCredit Bank ili info telefona 0800 51 051 i info adrese: [email protected] za UniCredit Bank Banja Luka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.