Šou u Rumuniji: Početak lige obilježio nevjerovatan rezultat

Neviđeno...

Šou u Rumuniji: Početak lige obilježio nevjerovatan rezultat

Nevjerovatna situacija dolazi nam iz Rumunije, tačnije iz tamošnje druge lige. 

Početak takmičenja u ovom rangu obilježio je rezultat koji do sada u Evropi nije viđen. Igrali su Ripensia iz Temišvara i Foresta Suceava, a rezultat je bio - 16:0.

Pored ubjedljivog poraza, goste su zadesili brojni problem na putu ka Temišvaru. Putovanje im je zbog kvara na autobusu trajalo čak 12 sati, a utakmicu su, uz to, bili primorani igrati na nepodnošljivoj temperaturi od 40 stepeni. 

Rezultat sa ovog meča za rumunsku javnost i nije iznenađujući, jer je Foresta Suceava pred raspadom i pretežno za ovaj klub igraju igrači od 16 i 17 godina. 

Golove su postigli Zaluschi, Hecsko, Popa (2x), Mediop (6x), Dumiter (3x), Ungureanu, Bobina i Nanu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi