Sousa: Idemo na Bernabeu pokazati svoju osobnost

Trener Basela uoči gostovanja kod prvaka Evrope

Sousa: Idemo na Bernabeu pokazati svoju osobnost

Bez ikakve sumnje najteži zadatak prvog dana grupne faze Lige prvaka imat će prvak Švicarske Basel. 

Ekipa Paula Souse, koji je u sklopu Trophy Toura Lige prvaka posjetio i naš glavni grad, gostovat će na Santiago Bernabeu kod aktuelnog prvaka Evrope, Basela. 

"Uvijek vjerujemo kako možemo biti bolji. Analiziramo ono što radimo. Naravno ovo je takmičenje drugačije. Igramo sa odličnim protivnikom i na nama je da pokažemo svoju osobnost na Bernabeu," kaže Sousa i dodaje: 

"Dolazimo bez kompleksa, sa jednom ambicijom, hrabro kako bi iskoristili sve ono što nam Real ponudi. Pokušat ćemo ih uznemiriti. Cristiano je pobjednik. On sebi postavlja izazov da svake sezone, svakog dana bude bolji. To je ono što ga čini velikim," kaže Sousa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije