Spahić i Bayer pregovaraju oko produženja ugovora
EPA

Naš reprezentativac najvjerovatnije ostaje u Leverkusenu

Spahić i Bayer pregovaraju oko produženja ugovora

Nekadašnji kapiten bosanskohercegovačke reprezentacije, Emir Spahić, u narednim danima produžit će ugovor s njemačkim Bayerom iz Leverkusena. 

Tako barem tvrdi ugledni Kicker, koji navodi kako su pregovori između Spahića i Bayera u završnoj fazi, te će ovaj 34-godišnji defanzivac produžiti vjernost Apotekarima do ljeta 2016. godine. 

Iako se u početku činilo da će dolaskom Papadopoulosa i Jedvaja izgubiti mjesto u timu, Spahić je i ove sezone pokazao da je neprikosnoveni vođa u sastavu tima iz Leverkusena, što je jedan i od glavnih razloga zbog kojih će biti dobiti novi ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.