Spahić među kandidatima za štopera Nottingham Foresta

Engleski velikan traži štopera

Spahić među kandidatima za štopera Nottingham Foresta

M. Šljivak

Menadžer engleskog velikana Nottingham Foresta Gary Brazil najavio je kako će klub pokušati da angažuje štopera u narednim danima.

Trojica defanzivaca Foresta Matt Mills, Jack Hobbs i Michael Mancienne su povrijeđeni, dok se više ne računa ni na Damiena Perquisa.

Pojačanje na štoperskim pozicijama je neophodno, a kao jedna od opcija legendarnog kluba spominje se i ime bh. fudbalera Emira Spahića.

Ipak, on je samo jedna od opcija. Među kandidatima su još Christoper Samba, Vegard Forren, Marko Šimić i Pape Diakhate.

Neko od ovih slobodnih fudbalera će vjerovatno postati novi član nekadašnjeg šampiona Evrope, koji se trenutno takmiči u Championshipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Forest je trenutno na 18. mjestu u drugom razredu engleskog fudbala sa 36 osvojenih bodova, ali su samo šest bodova iznad opasne zone.

Emir Spahić je od januara slobodan igrač kada je dobio otkaz u ekipi Hamburga, a pored Nottinghama kao nove destinacija spominju se Kina i SAD.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi