Spahić među najboljim defanzivcima Bundeslige
EPA

Prema portalu Bundesliga.de

Spahić među najboljim defanzivcima Bundeslige

Emir Spahić prema izboru čitatelja portala Bundesliga.de našao je svoje mjesto među najboljim defanzivcima jesenjeg dijela prvenstva Bundeslige. 

Reprezentativac BiH trenutno ima pet posto glasova koji ga drže na šestoj poziciji, a najbolje plasirani je Jerome Boateng koji ima 40 posto osvojenih glasova. 

Naldo iz Wolfsburga zauzima drugu poziciju sa 24 posto glasova, dok se na trećem mjestu sa 19 posto glasova nalazi Stranzl iz Borussije M’gladbach. Na četvrtom mjestu je Sule iz Hoffenheima sa šest posto glasova, dok je na petom mjestu Marcelo iz Hannovera koji je osvojio približan broj glasova. 

Svrstavanje Spahića među najbolje defanzivce Bundeslige ne predstavlja nikakvo iznenađenje, obzirom da ove sezone igra na visokom nivou u dresu Apotekara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti